Welkom bij René Bloem Schade-auto's.

René Bloem Schade-auto’s is al jarenlang een erkend bedrijf op het gebied van in-/verkoop en export van schadevoertuigen. Door de ruime ervaring op dit gebied kan de klant rekenen op een betrouwbare handelspartner.

René Bloem Schade-auto’s is sinds enkele jaren gevestigd in een geheel nieuw bedrijfspand op industrieterrein Kollenburg te Didam. Dit bedrijfspand voldoet aan de huidige wettelijke eisen en biedt de mogelijkheid verder te groeien.

De inkoop van schadevoertuigen vindt landelijk plaats via diverse grote lease- en verzekerings-maatschappijen en via diverse expertisebureaus. Gecertificeerd VbV-lid en lid van de VSV. Dagelijks vindt er nieuwe toevoer van schade- auto’s/bedrijfsauto’s/caravans/motorfietsen en scooters plaats.

De gemiddelde jaarafzet bedraagt ongeveer 1600 schadevoertuigen. Door de hoge omzetsnelheid is René Bloem Schade-auto’s in staat de verkoopprijzen scherp te houden.

De nieuwe voorraad schadevoertuigen wordt dagelijks op internet geplaatst. Klanten in binnen en buitenland bezoeken onze site veelvuldig mede doordat wij er zorg voordragen dat de site goed up to dat wordt gehouden.

René Bloem Schade-auto’s is gespecialiseerd in de volgende producten/diensten: